Upgrade je account voor meer verbouw-power

Kennisgemaakt met de VerbouwApp? Grote kans dat je wil upgraden, check hier hoe dat werkt:

De VerbouwApp is er in 4 smaken: van de Gratis versie, "Standaard" en "Uitgebreide" versie voor Woningeigenaren tot de "Pro" versie voor Aannemers, bouwbegeleiders, ontwerpers en vakmensen.

De Standaard en Uitgebreide versie bevatten ook de Budget functie waarmee je grip houdt op je verbouwbudget en uitgaven. Ook kun je met deze versies via je laptop/pc aan je project werken.

De Uitgebreide versie bevat daar bovenop ook standaard al alle kant-en-klare checklists - waarmee je €12,50 bespaart t.o.v. de checklists los kopen. Met deze checklists maak je een vliegende start voor je verbouwing en pak je de voorbereiding t/m oplevering op de best mogelijke manier aan. Daardoor vergeet je niks, pak je tips mee van onze bouwexperts en vergroot je de kans dat jouw verbouwing in 1 x goed gaat! Zonder verrassingen, zonder beginnersfouten, zonder onnodige extra verbouwkosten.

De Pro versie is voor aannemers, bouwbegeleiders, ontwerpers en vakmensen handig omdat je dan meer dan 1 project kunt aanmaken en ook op je laptop aan projecten kan werken.

Je kunt je VerbouwApp account upgraden:

• Van "Gratis" versie naar "Standaard" / "Uitgebreid" of "Pro"
  • Van "Standaard" naar "Uitgebreid" of "Pro"
  • Van "Uitgebreid" naar "Pro".

Gebruik onze Upgrade pagina om de beste upgrade in jouw situatie te kiezen.

Meer dan 1 project aanmaken?
Als woningeigenaar kun standaard maar 1 project in de VerbouwApp aanmaken - omdat je vaak ook maar 1 verbouwing hebt. Wil je meer projecten, dan kan dat ook via de Upgrade pagina worden geregeld.

Downgraden

Je pakket downgraden is voor Woningeigenaren niet mogelijk.

Bouwprofessional account opzeggen?
Als je als Bouwprofessional je abonnement van €35 ex.btw per maand wilt stopzetten, stuur dan even een mailtje aan support@verbouw.app en we helpen je verder!