VerbouwApp "Uitgebreid" Account

Ideaal voor woningeigenaren die nog nooit hebben verbouwd - alle kant-en-klare checklists staan voor je klaar met €12,50 korting, bewaak je verbouwbudget, werken op mobiel/laptop/pc én natuurlijk alle basis functies!

WONINGEIGENAREN die nog nooit hebben verbouwd kunnen met een Uitgebreid account direct een vliegende start maken met hun verbouwing omdat alle kant-en-klare checklists al in de app voor je klaarstaan om te gebruiken - boordevol tips van onze bouwexpert, je gaat alles in de juiste volgorde aanpakken en ziet niks over het hoofd. En je kan nog lekker werken aan je project op je laptop én mobiel ook!

Uitgebreid account samengevat:

• Budget en kosten bijhouden – Voorkom financiële stress door je geschatte & daadwerkelijke kosten eenvoudig per taak bij te houden - via filters kun je actueel inzicht in je verbouw budget behouden
  • Op je mobiel & laptop/pc werken aan je project
  • Projectinfo onbeperkt bewaard
  • Teamleden doen gratis mee (zoals je partner of aannemer)
  • Voor €75 eenmalig voor 1 verbouwing per account

Wat krijg je niet in het Uitgebreide account?

• Je krijgt alles! Meer hebben we niet! :)
  • Tenzij je meerdere projecten in de app wil zetten, dan kan je upgraden via via onze upgrade pagina

Wat zit er sowieso altijd in elke versie van de VerbouwApp?

• To do’s aanmaken voor alle werkzaamheden - Lekker je hoofd legen, nooit meer iets vergeten en alle belangrijke details centraal opgeslagen en gedeeld met je verbouw-team
  • Planning - Iedereen altijd op de hoogte wanneer wat gaat gebeuren - ineens houdt iedereen zich aan de planning en hoef je niet constant elkaar te bellen hoe het zit met de voortgang en aankomende werkzaamheden. Met 1 druk op de knop in een prachtige balkenplanning.
  • Projectdocumenten – voeg ze toe aan je project of taak, scheelt uren zoeken naar het juiste bestandje en zorgt er voor dat de vakmensen meteen de juiste documenten pakken als ze aan de slag gaan.
  • Kant-en-klare checklists – als je wat hulp kunt gebruiken om snel in 1 x een rits To-do’s voor je verbouwing aan je project toe te voegen, pak je een checklist. Zo zie je niks over het hoofd, pak je alles in de juiste volgorde aan en pak je per To-do pro-tips mee op de detailpagina van de checklist items. Deze checklists zijn soms gratis en soms kosten ze een paar euro - met het Uitgebreide account heb je ze allemaal in 1 keer al afgerekend met een korting van €12,50!
  • Deel je project – de trotse woningeigenaar, aannemer, bouwbegeleider, vakmensen, leveranciers - breng ze allemaal samen op het project in de app - de app is je extra collega die 24/7 alle informatie bij de juiste persoon brengt. Dat werkt wel zo relaxt en het is eenvoudig in gebruik!

Twijfel je nog? Check www.verbouw.app/prijzen-woningeigenaren voor een vergelijk met de andere account pakketten die we aanbieden voor de VerbouwApp.

Het Uitgebreide account was voorheen het In Control account.