VerbouwApp "Standaard" Account

Ideaal voor woningeigenaren die al vaker hebben verbouwd: tot wel 80% onnodige extra verbouwkosten voorkomen, je verbouwing op tijd klaar en je droomhuis in 1 x goed opgeleverd. Incl. toegang tot je project via je laptop/pc én mobiel.

WONINGEIGENAREN die al vaker hebben verbouwd kunnen met een Standaard account tot wel 80% besparen op extra verbouwkosten, uitloop op de deadline voorkomen en lekker werken aan hun project op je laptop én mobiel.

Standaard account samengevat:

• Budget en kosten bijhouden – Voorkom financiële stress door je geschatte & daadwerkelijke kosten eenvoudig per taak bij te houden - via filters kun je actueel inzicht in je verbouw budget behouden
  • Op je mobiel & laptop/pc werken aan je project
  • Projectinfo onbeperkt bewaard
  • Teamleden doen gratis mee (zoals je partner of aannemer)
  • Voor €50 eenmalig voor 1 verbouwing per account

Wat krijg je niet in het Standaard account?

• Checklists kan je los kopen ipv via het Uitgebreide account waar je ze in 1 klap met €12,50 korting krijgt

Wil je dit wel, dan kun je een "Uitgebreide" account nemen (of upgraden als je al een account hebt via onze upgradepagina)

Wat zit er sowieso altijd in elke versie van de VerbouwApp?

• To do’s aanmaken voor alle werkzaamheden - Lekker je hoofd legen, nooit meer iets vergeten en alle belangrijke details centraal opgeslagen en gedeeld met je verbouw-team
  • Planning - Iedereen altijd op de hoogte wanneer wat gaat gebeuren - ineens houdt iedereen zich aan de planning en hoef je niet constant elkaar te bellen hoe het zit met de voortgang en aankomende werkzaamheden. Met 1 druk op de knop in een prachtige balkenplanning.
  • Projectdocumenten – voeg ze toe aan je project of taak, scheelt uren zoeken naar het juiste bestandje en zorgt er voor dat de vakmensen meteen de juiste documenten pakken als ze aan de slag gaan.
  • Kant-en-klare checklists – als je wat hulp kunt gebruiken om snel in 1 x een rits To-do’s voor je verbouwing aan je project toe te voegen, pak je een checklist. Zo zie je niks over het hoofd, pak je alles in de juiste volgorde aan en pak je per To-do pro-tips mee op de detailpagina van de checklist items.
  • Deel je project – de trotse woningeigenaar, aannemer, bouwbegeleider, vakmensen, leveranciers - breng ze allemaal samen op het project in de app - de app is je extra collega die 24/7 alle informatie bij de juiste persoon brengt. Dat werkt wel zo relaxt en het is eenvoudig in gebruik!

Twijfel je nog? Check www.verbouw.app/prijzen-woningeigenaren voor een vergelijk met de andere account pakketten die we aanbieden voor de VerbouwApp.

Het VerbouwApp Standaard account heette voorheen het VerbouwApp Planner account.