Hoe krijg ik inzicht in actieve deelnemers?

Als je sommige deelnemers later wilde uitnodigen, kun je dat zien in de deelnemerslijst van je project. Ga vanaf je dashboard naar je project en klik daar op Deelnemers. Achter elke naam in de lijst staat een symbool - een grijs icoon met Wifi symbool erin betekent: je project is nog niet gedeeld (live gezet) en/of de deelnemer is nog niet uitgenodigd. Een grijs symbool met vraagtekentje betekent dat de deelnemer wel is uitgenodigd op je project, maar nog niet heeft gereageerd. Een groen vinkje betekent dat de deelnemer je uitnodiging heeft geaccepteerd en actief is binnen je project.

Tip: als er deelnemers zijn die nog niet hebben gereageerd op je uitnodiging, dan worden die automatisch door de VerbouwApp herinnerd via de email om bij je project te komen. Je kunt ook handmatig een herinnering sturen vanaf je deelnemerslijst - ga naar je project, klik op "Deelnemers" en als er nog deelnemers zijn die niet hebben gereageerd, dan kun je die herinneren door op "Herinner inactieve deelnemers" te drukken.