Hoe kan ik schuiven in de planning?

Niks zo veranderlijk als een project in de verbouw of renovatie. Dat planningen schuiven is meer regel dan uitzondering. Daarom kun je ook in de VerbouwApp makkelijk schuiven in de planning. Dat kan op twee manieren.

Je kunt taken omwisselen van volgorde - sleep in de kolom met taken de taak naar de gewenste nieuwe positie. Of je kunt de balk in de kalender verplaatsen door deze te verslepen.

Wil je de lengte van een taak veranderen? Tik dan op de taak en verander de duur in het detailscherm van de taak met de + of - knop. Opslaan en klaar. De deelnemers van de taak die veranderd is zien meteen de nieuwe versie van de planning in hun app. Scheelt jou weer een paar belletjes en whatsappjes.

Als je de volgorde van taken verandert, vraagt de app je of je de taken die daarna komen, wil aanpassen qua startdatum. Dat scheelt jou handmatig veel werk als je bijvoorbeeld 20 taken daarna al had klaar staan! Ook vraagt de app of je de startdatum wilt aanpassen, zodat die aansluit op de datum van de taak ervoor. Handig!