VerbouwApp "Gratis" Account

Bespaar stress & gedoe en krijg inzicht en overzicht op je verbouwing. Voor woningeigenaren die alleen op mobiel en zonder budgetbewaking hun verbouwproject gaan managen

WONINGEIGENAREN krijgen direct inzicht en overzicht op al hun verbouw To-do's, planning en voortgang - zo blijft verbouwen echt een feestje!

"Gratis" account samengevat:

• 1 verbouwing per account - gratis in gebruik
  • Op je mobiel werken
  • Projectinfo onbeperkt bewaard
  • Teamleden doen ook gratis mee (zoals je partner of aannemer)

Wat krijg je niet in het "Gratis" account?

• Geen toegang tot je project via laptop/pc/desktop
  • Geen toegang tot de Budget bewaken functie
  • Checklists kan je los kopen ipv via het "Uitgebreide" account waar je ze in 1 klap met €12,50 korting krijgt

Wil je dit wel, dan kun je een "Standaard" of "Uitgebreide" account nemen (of upgraden als je al een account hebt via onze upgrade pagina). Of vraag aan je aannemer of hij een Bouwprofessional account heeft en jou uitnodigt - dat kost hem namelijk niets extra's :)

Wat zit er sowieso altijd in elke versie van de VerbouwApp?

• To do’s aanmaken voor alle werkzaamheden - Lekker je hoofd legen, nooit meer iets vergeten en alle belangrijke details centraal opgeslagen en gedeeld met je verbouw-team
  • Planning - Iedereen altijd op de hoogte wanneer wat gaat gebeuren - ineens houdt iedereen zich aan de planning en hoef je niet constant elkaar te bellen hoe het zit met de voortgang en aankomende werkzaamheden. Met 1 druk op de knop in een prachtige balkenplanning.
  • Projectdocumenten – voeg ze toe aan je project of taak, scheelt uren zoeken naar het juiste bestandje en zorgt er voor dat de vakmensen meteen de juiste documenten pakken als ze aan de slag gaan.
  • Kant-en-klare checklists – als je wat hulp kunt gebruiken om snel in 1 x een rits To-do’s voor je verbouwing aan je project toe te voegen, pak je een checklist. Zo zie je niks over het hoofd, pak je alles in de juiste volgorde aan en pak je per To-do pro-tips mee op de detailpagina van de checklist items.
  • Deel je project – de trotse woningeigenaar, aannemer, bouwbegeleider, vakmensen, leveranciers - breng ze allemaal samen op het project in de app - de app is je extra collega die 24/7 alle informatie bij de juiste persoon brengt. Dat werkt wel zo relaxt en het is eenvoudig in gebruik!

Twijfel je nog? Check www.verbouw.app/prijzen-woningeigenaren voor een vergelijk met de andere account pakketten die we aanbieden voor de VerbouwApp.

Het "Gratis" account was voorheen het "Doe-het-zelver" account van de VerbouwApp.