VerbouwApp "Bouwprofessional" Account

Dé Pro versie van de VerbouwApp - speciaal gemaakt voor Aannemers in de Verbouw & Renovatie

AANNEMERS & VAKMENSEN voorkomen met de VerbouwApp tot wel 100% faalkosten en houden meer tijd over voor het échte vakwerk - dat is lekker meters maken!

Bouwprofessional account samengevat:

• Onbeperkt projecten aanmaken
  • Op mobiel & laptop/pc aan je projecten werken
  • Projectinfo onbeperkt bewaard
  • Teamleden doen gratis mee
  • €49 per maand excl. btw
  • Inclusief 1 week vrijblijvende proefperiode
  • Niet-goed-geld-terug garantie

Wat zit er sowieso altijd in elke versie van de VerbouwApp?

• To do’s aanmaken voor alle werkzaamheden - Lekker je hoofd legen, nooit meer iets vergeten en alle belangrijke details centraal opgeslagen en gedeeld met je verbouw-team
  • Planning - Iedereen altijd op de hoogte wanneer wat gaat gebeuren - ineens houdt iedereen zich aan de planning en hoef je niet constant elkaar te bellen hoe het zit met de voortgang en aankomende werkzaamheden. Met 1 druk op de knop in een prachtige balkenplanning.
  • Projectdocumenten – voeg ze toe aan je project of taak, scheelt uren zoeken naar het juiste bestandje en zorgt er voor dat de vakmensen meteen de juiste documenten pakken als ze aan de slag gaan.
  • Kant-en-klare checklists – als je wat hulp kunt gebruiken om snel in 1 x een rits To-do’s voor je verbouwing aan je project toe te voegen, pak je een checklist. Zo zie je niks over het hoofd, pak je alles in de juiste volgorde aan en pak je per To-do pro-tips mee op de detailpagina van de checklist items.
  • Deel je project – de trotse woningeigenaar, aannemer, bouwbegeleider, vakmensen, leveranciers - breng ze allemaal samen op het project in de app - de app is je extra collega die 24/7 alle informatie bij de juiste persoon brengt. Dat werkt wel zo relaxt en het is eenvoudig in gebruik!
  • Voeg je de woningeigenaar (opdrachtgever) toe op jouw project, dan kan die zijn budget bijhouden op de verbouwing - deze informatie is voor jou als Aannemer uiteraard afgeschermd.

Al ruim 1.000 aannemers en hun teams gingen je voor!

Wil je tijdens of na de proefperiode van 1 week je account en abonnement stopzetten - stuur dan even een mailtje aan support@verbouw.app en we helpen je verder!